2011. augusztus 27., szombat

Ahelyett, hogy Hartz IV, gyere hozzám! + Boldog Együtt siker!

Ahelyett, hogy Hartz IV, gyere hozzám! + Boldog Együtt siker!:
Leírás

Nagyobb Nürnberg-BRD-A/CH / + Európa! Ahol nincs munka + beutazásra jogosító vízum szükséges az NSZK!

Továbbá, nem akarsz két legyet egy csapásra egy RESTART?

TE vagy ha nő, fiatal és nem kozmetikai "nagyon természetesen" között 25 és 45 év körüli, a 1,70 m, "nemzetiségétől függetlenül" (is kövér!) Vidám, rugalmas, bátor, szorgalmas, hűséges + DISZKRÉCIÓ Teljesen helyi és egyéb + kötetlen is barátságos, professzionálisan foglalkozik az emberek, vásárlók, vagy szeretné megtanulni a közeljövőben?

A kiváló számítógép (Word - Excel Powerpoint Outlook Express, a Windows XP + Vista) + internet + angol-német megértése beszélt + írva? Már vezetői a 3. osztály (BE), hogy vele akar hamar? Továbbá, a tanulás Willig + kompatibilis + + egy nagyon vicces utazás engem leginkább az év a táborozó a NWM - sikeres üzleti működik, + sok változatos életet szeretni?

Magán a gyermekek és Ön nélkül nem Termékenység, + nevetés, mint egy nagy, szintén rugalmas, gazdaságos, "buy-to-noise + függőség szabad máshol!" Kivéve az én szeret engem!

NEM harmadik személy + Media Hörig, nagyon érzéki, nagyon toleráns és alázatos saját akarata ("BI" Furcsa?) És mint például a szintén hamarosan igazi velem az élet szerelem + üzleti tapasztalatok, az ötletek + fantázia birodalmában uralkodó ex-vállalkozók 1,70 m , ca.82 KG könnyebb optimista, NR / NT egy 24 hetes Stunden/7Tage vállalat egy harmonikus kapcsolat örökre DOM/SUB- közös ÚJRA?

Azt akarod, hogy "igazán" életed "személyesen és szakmailag" a jövő "pozitív" változás és úgy érzi, ez a kettős szerep nőtt szakmailag és személyesen is?

Még ha egy kezdő SUB-Munkanélküli, Hart IV, az alapvető biztonsági hívott fél, hadd tudjam meg, ha azt szeretnénk, sok új élmény!

Küldje el nekem az őszinte 100%-os + DISZKRÉCIÓ RÉSZLETES + értelmes képet levelet a szokásos szakmai pályázati dokumentumok teljes kép + + Vezetékes telefon e-mail címét